Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

17 de febr. 2014

Compromís demana explicacions mentre el PP amaga a Vigela

Compromís demana explicacions i responsabilitats en una nota de premsa · El PP carrega contra Compromís mentre PSOE i Cipal no es pronuncien 

Després de les greus acusacions que es van fer públiques la setmana passada contra el PP per part d’un comerç local, el qual assegura haver sigut coaccionat, les reaccions no s’han fet esperar en un cap de setmana un tant afaenat per als partits polítics. 

El divendres Compromís feia pública una nota de premsa en rel·lació amb tot aquest entramat en que s’ha convertit la denúncia per coaccions d’un establiment de l’avinguda. En el comunicat Compromís manifesta el seu “rebuig absolut” als fets ocorreguts i demanen una explicació pública per part de l’Alcalde d’Altea i de la regidora en qüestió, Vigela Lloret. 

El grup municipal també va demanar la compareixença de la regidora del PP en les Comissions Informatives del passat divendres, cosa a la que el PP no va accedir al considerar-ho “precipitat”. 

En el seu escrit també demanen el cesse immediat de la regidora i, fins i tot, el del mateix Alcalde per “utilitzar i consentir l’amenaça contra els ciutadans i ciutadanes que representen”. Per acabar insten a Cipal, soci del PP en el Govern local, ha pronunciar-se sobre els fets esdevinguts.

Per la seua part el PP va emetre un comunicat de premsa el dissabte per la vesprada en el que va centrar les seues crítiques contra Compromís, en un intent de traslladar el centre de la polèmica. 

En eixe comunicat neguen que cap membre del PP “haja coaccionat o presionat a ningun comerciant” i continuen dient que “es fals que el PP defense la peatonalització de l’avinguda”. A continuació detallen el fets ocorreguts des de la seua visió i arriben a assegurar que Compromís sols buscava “traure un rendiment polític dels fets, manipulant, falsejant i tergiversant la informació a l’estil “barriobajesco” que els caracteritza insultant als membres del Grup Municipal Popular”.

L'actitud del Partit Popular amb la redacció i acusacions de la seua nota de premsa han suscitat tota clase de comentaris a Facebook on els membres del PP s'han donat presa de copiar el seu comunicat a cadascun dels comentaris que gent de diferents àmbits havia escrit, en la seua majoria, criticant l'actuació de la regidora popular. 

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu