Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

11 de febr. 2014

Enric Morera a Altea

Compromís per Altea ha organitzat una xarrada-conferència amb Morera i J. Lluís Ferrando

El Col·lectiu de Compromís per Altea ha organitzat, per al pròxim divendres 21 de febrer, una xarrada-conferència amb el síndic i portaveu de Compromís a Les Corts Valencianes Enric Morera i amb J. Lluís Ferrando, representant legal del Bloc-Compromís al contenciós contra la urbanització del Riu Algar. Contenciós que finalment han aconseguit guanyar definitivament. L’acte començarà a les 20:00 hores al Saló d’Actes de la Casa de Cultura d’Altea. 

Amb la conferència Compromís assegura que “vol aproximar-vos el treball que realitza Compromís tant des de l’Ajuntament com des de les Corts Valencianes i quins fruits pot donar la col·laboració dels nostres regidors amb els diputats i diputades que ens representen”.

Però no tot serà això. També s’ha organitzat un sopar-col·loqui després de la conferència i que comptarà amb la presència dels dos convidats, Enric Morera i J. Lluís Ferrando, als qui els assistents al sopar podran preguntar el que desitgen.

El sopar tindrà lloc al bar del Centre Social a partir de les 21:30 hores aproximadament i tindrà un preu de 14 euros. L’assistència es pot confirmar al telèfon 696 965 411 o al correu altea@compromis.ws

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu