Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

23 d’abr. 2014

Re-obertura del gimnàs municipal

El gimnàs municipal torna a estar obert després de la remodel·lació 

Sebastián Gómez, regidor de joventut i esport, ha assenyalat que “procedim ha obrir de nou el gimnàs municipal, que va tancar el passat 31 de març, quan l'anterior concessionària va deixar el servei i vam haver d'adjudicar-ho per urgència per a seguir prestant-ho com més prompte millor”. 

Les instal·lacions s'han cedit en precari durant un període de sis mesos a l'empresa Bolo i Baldomero, fins que s'adjudique de manera definitiva mitjançant concurs públic.

Tal com ha remarcat el regidor, “el Gimnàs Municipal ha sigut totalment remodelat, ampliant les seues sales i amb aparells nous i hem aconseguit fer unes millores notables, un gimnàs que amb les inversions en maquinària realitzades i la reforma del local obrint finestres i ampliant la sala”.

Gómez ha destacat que, a partir d'ara, serveis com la gimnàstica de manteniment, la sala de cicle indoor, les classes dirigides i la sala de musculació es gestionaran directament des del gimnàs.

El Gimnàs Municipal s'obrirà tots els dies laborables des de les 8:00h hores del matí fins a les 22:00h de la nit de forma ininterrompuda. A més, la nova concessionària començarà a organitzar noves activitats, entre les quals es troben la sala indoor, pilates, flashdance, aerobox, bodytone, i algunes més. Els dissabtes s'obrirà el gimnàs amb el mateix horari que la piscina municipal, des de les deu del matí fins a les dos del migdia.

1 comentaris:

Maite ha dit...

Me gusta mucho cómo se ha redactado esta comunicación.

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu