Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

22 de maig 2014

Compromís per Altea tanca la campanya dinant amb Jordi Sebastià

El candidat de Compromís-Primavera Europea estarà demà a Altea

Compromís per Altea ha preparat per a demà, divendres 23 de maig, un dinar al restaurant 'Can Tapetes del Port' situat al Club Nàutic d'Altea.

Aquest dinar servirà per tancar la campanya local per a les Eleccions Europees i a ell assistiran Jordi Sebastià, candidat al Parlament Europeu per Compromís-Primavera Europea i Fran Ferri, diputat a les Corts Valencianes per Compromís i Secretari General del Bloc Jove. A més a més també assistiran diversos càrrecs públics de la formació política com Alcaldes i regidors d'altres poblacions veïnes així com els tres regidors de Compromís per Altea. 

Al dinar està convidat tot aquell que desitge assistir, per a fer-ho tan sols s'ha de confirmar l'assistència a qualsevol dels membres de Compromís per Altea. 

El preu del dinar és de 15€ i des de Compromís per Altea animen a la gent a participar amb ells per a conèixer de primera mà el programa electoral que presenta la coalició per a millorar Europa. Al finalitzar el dinar qui ho desitge podrà participar d'un torn de paraula obert per a tots els assistents. 


0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu