Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

19 d’abr. 2012

Múltiples crítiques cap a Jesus Ballester pel menyspreu al valencià


Durant el dia d’ahir un gran número de persones va mostrar la seua discrepància amb les paraules del regidor del PP 

Amb la fotografia que podeu vore es volia fer ressò de la polèmica la pàgina de Facebook ‘Terra Crítica’. I es que durant el dia d’ahir molts lectors d’aquesta pàgina van expressar tant ací com al nostre Facebook la indignació per les paraules que el regidor del PP Jesus Ballester va pronunciar el passat dimarts, després d’una nota de premsa del PSOE en que es lamentava la castellanització de Ràdio Altea. 

Ahir la nostra pàgina es ve veure col·lapsada per la gran afluència de visites que vam tindre, superant les 1000 abans d’aplegar a les 21 hores. Alguns dels nostres lectors no va voler desaprofitar l’ocasió per a deixar el seu comentari respecte a l’assumpte, la gran majoria mostrant el seu malestar per les paraules de l’edil popular, arribant fins i tot a demanar alguns la seua dimissió, recordant també l’afer del Conservatori quan encara era regidor de cultura, a principi de legislatura. 

Al nostre perfil de Facebook la indignació de moltíssima gent també es va fer patent. Més de 12 persones van compartir l’enllaç als seus perfils i els comentaris van tardar poc a aparèixer, alguns s’ho prenien a broma: “Si aquest era regidor de Cultura, qui és el tonto del poble?” es preguntava en to irònic un seguidor del nostre Facebook, una altra es sorprenia per les declaracions “Ostres,que fort!!! No m'esperava eixe comentari,estic sorpresa!!!”.
“atrás quedan estos tristes cuatro años, en los que no ha habido más lengua que la valenciana en la radio municipal” Jesus Ballester (PP).
Les imatges no es van fer d’esperar tampoc, i una pàgina de la mateixa xarxa social anomenada ‘Terra Crítica’ i dedicada a criticar amb imatges el dia a dia, va penjar la foto que podeu trobar dalt, on compara la Sta. Rotenmeyer amb Jesus Ballester per la seua ‘afició’ al castellà. 

Cap altre mitjà ni partit polític va expressar cap opinió oficial al respecte, tan sols alguns mitjans com ‘Información’ o la pròpia Ràdio Altea es van limitar a publicar la nota de premsa on Ballester feia les declaracions que l’han posat al centre de la polèmica. 


- Notícies relacionades: Jesus Ballester arremet contra el valencià

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Si al PP i a Miguel Ortiz lis queda un poc de dignitat, deurien de cesar de forma fulminant a aquest personatge. O millor... que dimitisca i que deixe de fer el ridícul

Daniel Capità. ha dit...

Així el PP farà la versió radiofònica de TeVés... o la versió local de Canal Bou.

Anònim ha dit...

Es infignant! A part de que és mentida que en la ràdio sols es parlara en valencià (tothom que vulguera podia tindre un programa, en la llengua que fora), que un Regidor d'Altea demostre eixe menyspreu per la llengua pròpia dels alteans és per a que dimitisca inmediatament. Eixe tio no pot continuar cobrant dels impostos dels alteans. Que parle en la lengua que li done la gana. Però que deixe la dels alteans en pau.

La intervenció del plenari ("ahora te lo digo en castellano") va recordar altres temps...

Anònim ha dit...

Us deixe ací un enllaç a un article del meu blog, una reflexió sobre els mitjans de comunicació a Altea arrel de les declaracions de Jesús Ballester. Per a qui li puga interesar

http://simpaties.blogspot.com.es/2012/04/la-radio-de-todos.html

Alejandro Llinares ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Alejandro Llinares ha dit...

El valencià és la llengua que la gent que realment volen al País Valencià parlem i respectem. Si bé el nostre estatut diu que tenim dues llengues oficials també diu que és té que ajudar al Valencià-Català per tot eixos anys on és va prohibir el seu us. Estes declaracions no sorprenen pera res per que el PP està més que clar que no vol conservar la nostra llengua i un patrimoni històric que tenim tots els valencians/es , que és la nostra llengua.El nostre alcalde Miguel Órtiz encara no len sentit mai parlar amb la nostra llengua i no cal dir res del seu amic Zaplana.

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu