Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

20 d’abr. 2012

Autobús per a la Manifestació del 28 d’abril


La manifestació serà el pròxim dissabte a València i després hi haurà diverses actuacions musicals i teatrals

Com ja van fer l’any passat, el col·lectiu del BLOC d’Altea s’ha posat en contacte amb ACPV per a organitzar un autobús que porte a tots els que ho desitgen cap a València el proper dissabte 28, on es celebrarà la manifestació en commemoració del 25 d’abril.

La manifestació eixirà de la Plaça de Sant Agustí a les 18:00 hores i recorrerà els principals carrers de la ciutat. En acabar està prevista l’actuació, a Burjassot, de Toni Albà i dels grups musicals La Gossa Sorda, Pirat’s Sound Sistema, Biano i 121 dB.

L’autobús eixirà d’Altea al voltant de les 16 hores, i des del BLOC demanen als interessats que es posen en contacte amb ells a través de Facebook, mail o telèfon per a comunicar-los l’assitència i quines són les seues preferències, si assistir als concerts o tan sols a la manifestació, per a organitzar el viatge d’una o altra manera. Demanen que les peticions es feren abans de dilluns, ja que hi ha que organitzar i preparar-ho tot per al dissabte, amb menys d’una setmana per davant.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu