Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

26 de nov. 2014

Foment realitza obres de manteniment en la N-332 al seu pas per Altea

El Ministeri de Foment va iniciar el dilluns el micro-fresat d'un tram de la carretera nacional 332 al seu pas per Altea

El tram afectat per aquestes actuacions serà des de la Caserna de la Guàrdia Civil fins a l'enllaç amb l'autopista.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jaime Sellés, informava que des del Ministeri de Foment s'esta portant a terme el micro-fresat del tram de la carretera nacional 332 des de, aproximadament, la Caserna de la Guàrdia Civil d'Altea, fins a l'enllaç amb l'autopista. Els treballs es perllongaran fins al dia 1 de desembre.

Jaime Sellés ha explicat que ‘els treballs es duran a terme des de les 22 hores, fins a les 6 del matí’. Així mateix, ha comentat que ‘un carril de la calçada estarà tallat per trams i es permetrà la circulació en una adreça o en una altra, només per un carril’.

‘És un treball per a preparar la calçada de cara a l'hivern, ja que amb l'ús, explicava Sellés, es produeix un desgast de la mateixa i amb estes actuacions se li donarà la rugositat necessària perquè, de cara a un frenat, les rodes tinguen millor adherència’’.

L'edil mostrava el seu agraïment al Ministeri de Foment per l'execució d'aquestes obres en el tram de carretera nacional que travessa Altea, i demanava la comprensió dels veïns ja que ‘estes actuacions poden causar molèsties als vehicles, però redundaran en benefici dels automobilistes’.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu