Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

21 d’ag. 2013

Vicente Ripoll Orozco nou Regidor de l'Ajuntament d'Altea

El nou edil alteà accedeix al càrrec després de la renúncia en el Grup Municipal Socialista d'Andrés Ripoll fa unes setmanes 

Ahir pel matí va prendre possessió de l'acta de Regidor de l'Ajuntament d'Altea Vicente Ripoll Orozco “Pacando”, en un acte que va tindre lloc en el transcurs del ple extraordinari celebrat a tal fi, en el saló d'actes del centre Social d'Altea. El nou edil accedeix al càrrec després de la renúncia voluntària fa unes setmanes d'Andrés Ripoll, i s’uneix així les files del Grup Municipal Socialista en el consistori local. 

Recordar que Vicente Ripoll ja va ocupar l'acta de regidor en la legislatura 2003-2007, on en les mateixes circumstàncies va ocupar la vacant d'un company de partit. Ara torna a l'actualitat política amb mitja legislatura encara per afrontar. 

Per a Ripoll el seu retorn a la política en actiu es produeix amb la mateixa il·lusió i ganes que fa uns anys, “vinc a treballar per tots els ciutadans i intentar donar solució als seus problemes. Encara que el meu grup estiga en l'oposició, no vol dir amb açò que no anem a poder fer propostes per a treballar per Altea. Per descomptat que Altea la Vella tindrà un lloc preferencial en el meu treball diari i serà un dels meus principals objectius, però no serà l'únic”, va destacar el nou edil socialista.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu