Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

9 de nov. 2013

Obrint Pas s'acomiada d'Alemanya amb un èxit rotund

La banda valenciana va actuar el passat cap de setmana a Kiel, Hamburg i Berlin, on van exhaurir les entrades

Obrint Pas es va acomiadar el passat cap de setmana d'Alemanya amb tres concerts reeixits i exhaurint les entrades de l'actuació a Berlín. El grup ha recorregut la geografia alemanya en unes quantes rondes des del 2003, i aquest cap de setmana actuava per última volta, deixant el públic més que satisfet. 

Dijous van omplir la sala Hafenklang d'Hamburg i divendres un centre social de Kiel. Però, sens dubte, el concert més multitudinari va ser el de dissabte a Berlín, on es van exhaurir totes les entrades de la gran sala S036 del barri de Kreuzberg. Un concert enèrgic en què el públic va corejar les cançons del grup i on es va poder veure alguna bandera estelada. 

Al final del concert, els organitzadors --Antifaschistische Linke Berlin-- van retre homenatge a Obrint Pas amb un parlament i un regal en reconeixement al compromís amb el moviment antifeixista de la ciutat. El grup ha actuat vuit vegades a la capital alemanya, amb concerts tan especials com l'homenatge que es va fer el 2004 a les víctimes dels camps de concentració nazis, l'Euromay Day Parade del 2005 o el festival contra la cimera del G8 del 2007. 


Obrint Pas també exhaureix entrades a la Fira Mediterrània 

El grup encapçalat per Xavi Sarrià encara els últims concerts abans de deixar els escenaris indefinidament. I no és estrany que allà on actua ompli de gom a gom. Per exemple, ja no queden entrades per al concert acústic que farà dissabte al Teatre Kursaal de Manresa, dins la Fira Mediterrània i tot fa preveure que les entrades per al Festivern d'aquest any s'esgotaran en poc moments ja que el grup s'acomiadarà dels grans escenaris eixa mateixa nit.

FONT: Vilaweb

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu