Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

16 de des. 2014

Compromís per Altea obri el procés de primàries per elegir el seu cap de llista

El procés estarà obert fins el pròxim divendres 19

Des d'ahir dilluns i fins divendres comença el període per presentar candidatures per encapçalar la llista de Compromís al nostre poble, a estes primàries pot presentar-se qualsevol ciutadà que ho desitge sempre i quan aconseguisca l'aval del 10% del cens de militància local i superant sempre un mínim de dos avals.

De moment no s'ha presentat cap candidatura oficialment després de les primeres vint-i-quatre hores. Si al procés sols es presentarà una candidatura seria el propi partit qui hauria de ratificar-la per majoria qualificada, segons el reglament de primàries. En cas que es presente més d'un candidat es realitzarà la votació entre els dies 28 i 31 de gener.

A més, qualsevol persona major de 16 anys podrà triar els seus candidats i candidates tant per a esta elecció de cap de llista local com per a la llista de la circumscripció d’Alacant a Corts Valencianes i per al cap de llista de Compromís a la Generalitat, lloc al qual sols s'ha presentat Mònica Oltra i que en menys de 12 hores va aconseguir tots els avals necessaris, 307. 

Per a participar en el procés només cal inscriure’s sense que això implique cap vincle posterior, més enllà del que la persona que hi participa decidisca i ho podeu fer fins el 21 de gener en la següent pàgina: https://compromis.net/primaries/

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu