Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

12 de des. 2014

Imma Orozco i Joan Tasa anuncien la seua candidatura a les primàries de Compromís

Els regidors de Compromís a Altea i Callosa anuncien que es presentaran a les primàries de Compromís per a Les Corts Valencianes

Els regidors de Compromís Imma Orozco, d’Altea, i Joan Tasa, de Callosa d’en Sarrià, han comunicat la seua decisió de presentar-se com a candidats al procés de primàries per a formar part de la llista de Compromís per la circumscripció d’Alacant per a les eleccions autonòmiques.

Ambdós s’han estrenat com a regidors esta legislatura però han estat vinculats al valencianisme polític des de fa anys i consideren una mostra de democràcia i participació que siga la ciutadania qui –a través d’este procés de primàries obertes– trie els seus candidats i candidates.

Imma Orozco reconeix que ha sigut una decisió molt meditada però explica que “la pròxima legislatura necessitarem un grup parlamentari molt divers, amb persones que vinguen del municipalisme, del tracte més directe amb les persones. Cal, a més, que les dones assolim el paper que ens correspon en la política i en la vida pública. És un moment clau en la política valenciana i ens hem de posar totes i tots a disposició de la ciutadania”.

Tasa, per la seua part remarca “que les persones han de tornar a ser el centre d’atenció de la política, el municipalisme ens ha ensenyat a conèixer les necessitats reals de la gent, continuarem treballant des dels ajuntaments i anirem a València per aconseguir inversions per als nostres pobles. Les comarques del sud han de tenir un paper fonamental en la construcció del País. A més assegura que el potencial dels joves ha de ser clau per al canvi polític i social que necessitem”.

Lluny de considerar-se rivals, els regidors han volgut fer un comunicat conjunt perquè creuen que la finalitat dels dos és la mateixa: visibilitzar una comarca amb un immens potencial que mereix tindre representació directa en les Corts. Coincideixen també en assegurar que a partir de juny de 2015, quan es produïsca el canvi que reclama la societat valenciana, Compromís serà decisiu per propiciar polítiques que permeten la recuperació econòmica i social i per materialitzar exigències històriques de la comarca com la construcció del segon hospital i la millora del comarcal, la connexió ferroviària Alacant-València per la costa o la gratuïtat de l’AP7 en este tram.

A més, aposten per treballar sempre amb transparència i comptant amb la participació de la ciutadana per aconseguir tornar la dignitat a la societat i a les institucions valencianes.

Per últim, agraeixen el suport dels col·lectius de la Marina Baixa i recorden que qualsevol persona major de 16 anys podrà inscriure’s fins al 21 de gener per poder participar en la votació per triar els candidats i candidates de Compromís que tindrà lloc a finals de gener. La web per a la inscripció és https://compromis.net/primaries/.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu