Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

8 de gen. 2015

Nou any, nova web i re-encaminament del projecte

www.lexpressio.net, amb el nou any vos presentem una nova web i un re-definició del projecte

Ahir començàvem l’any a l’Expressió d’Altea comunicant-vos els bons resultats de lectors de l’any anterior, xifra que vam augmentar en prop de 3000 visitants únics. 

Hui volem ensenyar-vos la nova web, que després de dies de treball per fi la tenim enllestida i disponible per a tots. Hem estat treballant en un nou tema amb colors més atractius a la vista per fer la lectura més còmoda. El disseny també ha canviat i ara és més pla, amb colors sòlids i una nova disposició de les notícies. 

Com pots comprovar ara la notícia del dia queda destacada en primera línia de la pàgina i en segona línia queden disposades les notícies de dies anteriors. Tant el menú horitzontal com el vertical mantenen la disposició dels últims anys però també han vist renovada la seua estètica per fer-la acorde al nou disseny. 

També hem decidit re-conduir el projecte degut, en gran part, als esdeveniments dels últims mesos. Com ja anunciàvem ahir des del passat mes de setembre, més concretament des del dia 9, hem deixat de rebre les notes de premsa de l’Ajuntament com veníem fent cada dia des de l’any 2008. 

Aquest fet ens ha dificultat molt mantenir actualitzada cada dia la nostra web al no disposar de les notícies i notes de premsa que cada dia produeix l’Ajuntament. 

Però tot i això hem decidit continuar amb aquest projecte que en breu complirà set anys i que cada dia fem de manera altruista i sense cap tipus de remuneració. Ara toca replantejar-se la idea inicial i, sense deixar apartada l’actualitat alteana, anem a donar més protagonisme a la crítica i l’opinió en la nostra web. 

De moment no podem dir molt més ja que tot açò es troba encara en una fase molt inicial però seguirem treballant per portar-ho a terme quan abans per mantenir actualitzada la nostra web.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu