Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

7 de gen. 2015

l’Expressió d’Altea continua creixent per tercer any consecutiu

Les dades de 2014 milloren en aproximadament 3000 visites les de l’any anterior

Per tercer any consecutiu l’Expressió d’Altea ha aconseguit superar el registre de visites de l’any anterior i ha marcat un nou rècord arribant a les 35.529 visites úniques durant l’any 2014, el que significa una mitjana diària de 97 visites i una mensual de 2960. 

El mes destacat de l’any va ser amb diferència Febrer, sumant 8291 visites úniques en tan sols un mes, a pesar de ser el més curt de l’any, tot un rècord per a esta pàgina.

Els articles i notícies més llegides de l’any han sigut, per ordre, les següents: 
Ara passem pàgina i ens posem a treballar de cara a aquest 2015 que es planteja mogut al celebrar-se les eleccions locals, autonòmiques i estatals, a més de l’actualitat local. 

Sabem d’avançat que 2015 no ens resultarà un any senzill, almenys durant els primers mesos, i es que des del passat mes de desembre em deixat de rebre notes de premsa per part de l’Ajuntament d’Altea, cosa que dificulta, i molt, mantenir al dia aquest web. 

Tot i això seguim i seguirem treballant fins no poder més per mantenir viu aquest projecte que en un mes complirà 7 anys de vida i que pot ser ara, necessite més que mai als seus lectors. Gràcies una vegada més per estar a l’altre costat de la pantalla!

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu