Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

13 de jul. 2011

Xarrada-Col·loqui "Present i Futur del Riu Algar"

El dimecres a les 8 de la vesprada, en el Centre Social, el BLOC convida a tots els ciutadans a la xarrada-col·loqui "Present i Futur del riu Algar".

Intervindran Lluís Ferrando, l'advocat que ha portat el contenciós per a la paralització del projecte "Los puentes del Algar" i el biòleg Enrique Murgui.

Parlaran també de la denegació per part de Conselleria de la declaració de parc natural i de la necessitat de la protecció d'este paratge.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

la xerrada-col.lòqui va ésser molt interessant i evidentment l´unica forma de protegir el riu Algar per a que els nostres fills i nets el coneixquen tal i com és ara, és declarar-lo per sempre Parc natural, és l´unica figura urbanística que podria garantir el seu futur. Per això cal un consens de tots els grups polítics, i no tan sols de l´Ajuntament d´Altea, és a dir cal un consens de tots els Ajuntaments implicats, perquè el riu Algar té 8 Km. fins la seua desembocadura. Cal que tots els pobles acorden demanar a Conselleria la declaració de Parc natural del riu Algar.

Anònim ha dit...

La bona noticia és que l´Ajuntament d´Altea en un acord plenari ha aprovat per unanimitat de tots els grups polítics, que el riu Algar és innegociable.

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu