Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

13 d’oct. 2011

El BLOC presenta algunes alternatives econòmiques


El BLOC d'Altea, com ja va anunciar en el plenari de setembre, ha presentat una proposta perquè l'Ajuntament optimitze els recursos amb què compta en matèria d'esports i que es plantegen polítiques encaminades a afavorir el sector hoteler alteà.

El fet és que Altea i Altea la Vella compten amb diverses instal·lacions esportives de propietat municipal: dos pavellons, dos camps de futbol, un de futbol 7 i piscina coberta. Estes instal·lacions estan, en l’actualitat, infrautilitzades i només s’ocupen en horari de vesprada.

Per al BLOC, la correcta gestió, com a alternativa de finançament, de les instal·lacions municipals –culturals, socials, esportives- hauria de ser sempre una prioritat per a les administracions públiques, més encara en estos moments en què cal optimitzar al màxim tots els recursos disponibles per afrontar la difícil situació econòmica en què es troben les arques municipals.

L’Ajuntament d’Altea no compta amb una ordenança que regule l’ús de les infraestructures esportives. Fins el moment, s’ha aconseguit signar –de manera molt puntual- algun conveni de col·laboració amb entitats esportives de fora d’Altea. Però això és totalment insuficient i anecdòtic i ha provocat la pèrdua d’uns ingressos potencials en concepte de lloguer de les instal·lacions dependents de l’Àrea d’Esports.


Els regidors del BLOC afirmen que la redacció d’una ordenança en este sentit i la publicitat de les nostres instal·lacions arreu d’Europa, obriria una font d’ingressos nova i sense costos addicionals per al nostre poble. A més, critiquen que tant PP com PSOE hagen deixat passar els anys sense regular-ho.

Per això, el BLOC va una mica més enllà de regular el lloguer d'instal·lacions i proposa que es coordine amb el sector hoteler alteà una oferta de turisme esportiu o d’estades esportives. La Regidoria d’Esports i la de Turismes haurien d'encetar una campanya de contactes amb entitats esportives d’arreu d’Europa que podrien estar interessades en esta oferta.

Per al BLOC, eixes són les iniciatives factibles i necessàries per a fomentar l'ocupació en el nostre poble i per ajudar a millorar la complicada situació econòmica de l'Ajuntament d'Altea.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu