Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

11 d’oct. 2011

Jornades de futbol contra el racisme a Altea


Altea acollirà del 13 al 18 d'octubre unes Jornades de Futbol Contra el Racisme organitzades pel club Gegants, amb seu a Benidorm, dins de la campanya a nivell europeu "Fare Action" protegida per la FIFA i la UEFA. 

En la presentació de les Jornades els responsables de la campanya en la comarca de Les Marines, Juan Corts i Mark Faibre, acompanyats per l'edil de l'Àrea de Joventut i Esports, Sebastián Gómez, van informar que les Jornades consistiran en projeccions de pel·lícules amb taules redones, i un dia de futbol, el diumenge 16 d'octubre, amb la participació de 8 equips integrats per jugadors de diferents ètnies i nacionalitats, romanesos, marroquís, equatorians i europeus, en el camp de futbol d'Altea la Vella. 

L'objectiu de la campanya busca erradicar els comportaments racistes i xenòfobs dels camps de futbol a través de l'educació en valors dels joves, segons Mark Faibre "creem que campanyes com està són molt necessàries perquè lamentablement existeixen comportaments racistes en els camps de futbol, amb insults a jugadors de color o d'altres ètnies". "Fare Action" és un projecte que porta deu anys funcionant en tota Europa, i durant aquest mes d'octubre està desenvolupant una campanya contra el racisme en el futbol. En la Marina el Club Gegants i altres 30 voluntaris estan organitzant activitats en els camps de futbol, com les Jornades d'Altea.

Segons Corts hi ha compromesos equips de Benidorm, La Nucia, Altea i Calp que participaran en la Jornada de Convivència del diumenge 16 d'octubre a Altea la Vella, amb partits amistosos en el cridat "Nelson Mandela Challenger" en els quals participaran jugadors de diferents països, races i religions, tots ells tenen en comú que viuen i treballen en la comarca de Les Marines. 


En les Jornades també es projectaran en el Centre Social les pel·lícules, Invictus, el dijous 13 d'octubre, amb una taula redona a càrrec de Sara Sola de 'Amnistia Internacional'; The Positive Ladies Soccer Club el dissabte 15 d'octubre amb la intervenció de 'Medicos Sin Fronteras', tancant el dimarts 18 d'octubre amb la projecció del documental "En el mundo a cada rato" amb la intervenció de Cristina Cort de 'UNICEF'.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu