Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

8 d’oct. 2011

EUPV exigeix al PP que accepti 'País Valencià' a les Corts

La junta de síndics va refusar una petició de compareixença d'una consellera perquè en el text hi apareixia el terme 'País Valencià'

La portaveu d'Esquerra Unida, Marga Sanz, ha exigit al PP que accepte la denominació 'País Valencià' a les Corts Valencianes, perquè 'és legítima i està inclosa a l'estatut'. La junta de síndics va refusar la petició de compareixença de la consellera d'Infraestructures i Medi Ambient, Isabel Bonig, demanada per EUPV perquè en el text hi havia la denominació 'País Valencià' i, segons el PP, calia reformular-se.

Després d'aquesta resposta, Sanz ha presentat un escrit a la junta de síndics per exigir que accepte la petició de compareixença tal com la van formular des d'un principi. 'És una vergonya que a aquestes alçades el PP encara no sàpiga aquestes coses', ha afirmat Sanz.

Sanz ha acusat els populars de 'crear crispació i polèmiques absurdes de les qüestions evidents' i ha mostrat la seua sorpresa per esta reacció perquè 'EUPV sempre utilitza la denominació País Valencià, no només a les intervencions orals, sinó també en qualsevol proposta o escrit que presenta a les Corts i a qualsevol institució'.


FONT: Vilaweb

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu