Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

28 de des. 2011

Carolina Punset assolirà l’Alcaldia d’Altea


Després de la dimissió in-extremis d’aquest matí de Miguel Ortiz, la regidora de Cipal ostentarà el càrrec

La notícia a deixat a tots fora de joc. Ningú ho esperava, tot i els rumors que corrien de la possible eixida de M. Ortiz cap a la direcció del PP a Alacant, substituint a José Joaquin Ripoll que va dimitir fa unes setmanes per la seua implicació en el cas ‘Brugal’.

Com dèiem, la notícia a sorprès a propis i estranys ja que es una dimissió inesperada després d’haver tornat a aconseguir l’alcaldia, quatre anys més tard. L’encarregada de substituir al fins a hui alcalde d’Altea serà Carolina Punset de Cipal, a qui se li havia atorgat les regidories d’Urbanisme, Medi ambient, Agricultura i Pesca i Educació, després d’arribar a un pacte amb el PP per a obtindre la majoria a l’Ajuntament. 

El PP ha decidit confiar en l’edil ecologista després de la col·laboració dels últims mesos, on els dos grups han treballat colze amb colze. 

La nova i primera alcaldessa d’Altea prendrà possessió del seu nou càrrec el pròxim 9 de gener, quan es celebrarà un plenari extraordinari per a fer oficial aquest nomenament i procedir a la seua votació. 

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu