Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

17 de des. 2011

CIPAL acusa al BLOC de falta de lleialtat política


Cipal: "El BLOC d'Altea trenca el consens mediambiental"

Divendres passat, el síndic de Compromís, instat pels regidors del grup municipal del Bloc d'Altea, va presentar en comissió parlamentària autonòmica, la mateixa proposta que va ser acordada per unanimitat pel plenari municipal d'Altea el 28 de juliol de 2011, en la qual es reiterava la sol·licitud de declaració de Parc Natural per a la desembocadura del riu Algar o subsidiàriament la integració en el Parc Natural de la Serra Gelada.

Aquesta proposta va ser signada per tots els grups polítics municipals i està sent tramitada per les vies ordinàries. Paral·lelament i de manera molt intensa, aquesta proposta està sent impulsada des de la regidoria de Medi Ambient, ostentada pel grup municipal CIPAL, mitjançant reunions al més alt nivell polític i tècnic.

L'acció en solitari del grup municipal Bloc-Compromís, obeeix d'una banda a una falta de lleialtat manifesta, en la qual este grup utilitza la maniobra política de presentació en comissió parlamentària, d'allò acordat en sessió plenària per tots els grups municipals d'Altea, per a atribuir-se així el paper d'adalil d'aquesta acció de salvaguarda. I per una altra i no menys important, al fet de sentir-se desplaçats en la preservació i posada en valor del nostre patrimoni natural, cultural i històric, accions que el grup municipal CIPAL realitza en cor i ànima en cadascuna de les seues àrees de govern.

Mostra d'aquest desassosseg, és l'alarma que el grup municipal Bloc-Compromís va crear al voltant de l'estat de ruïna del Molí Vell del riu Algar, que una acció de la regidoria de Medi Ambient va posar en valor, al ser retallada la pantalla de canyes que ho cobrien durant dècades.


Durant anys, el grup municipal Bloc-Compromís s'ha dedicat a aprovar totes i cadascuna sense excepció, de les urbanitzacions que han destruït la Serra de Bernia al municipi d'Altea, i ara aquest partit pretén prosseguir amb la seua acció destructiva de la nostra Serra, amb el vot a favor de la construcció de la mega urbanització Margequivir-Anibits, al terme municipal de Callosa d'en Sarrià. Aquesta urbanització ha sigut denunciada judicialment pel nostre grup.

Mentre la regidoria d'urbanisme d'Altea del grup CIPAL, limita les edificacions abusives en la serra de Bernia mitjançant modificacions d'ordenances, els components del grup municipal Bloc-Compromís d'Altea s'oposen reclamant que "...tothom té dret a una bona terrassa".

No lamentem tenir sensibilitat pel medi ambient, que ens esgarrifen les aberracions urbanístiques, i que ens fascine el patrimoni cultural d'Altea, però aquests valors, encara que li molesten al Bloc, són l'essència i les formes de CIPAL.

Accions aïllades d'aquest grup, amb resultats més que previsibles, i amb voluntat de pertorbar la tramitació i el treball de la regidoria de Medi Ambient, són el tipus d'accions habituals dels integrants del Bloc-Compromís d'Altea, que davant la materialització del nostre programa electoral sols els queda reclamar la paternitat.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu