Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

27 de març 2012

Altea inicia un servei d’aparca-cotxes en el Casc Antic


Una empresa privada s'encarregarà de la gestió d'aquest servei que s'estendrà des de Setmana Santa fins a l'estiu
Altea iniciarà, a partir del pròxim divendres dia 30 de març i coincidint amb l'inici de la Setmana Santa, un servei d’aparca-cotxes en el Casc Antic, la zona més visitada de la localitat. El servei, que prestarà l'empresa Valet-Pàrquing, es mantindrà operatiu durant els caps de setmana i els mesos d'estiu.

L'Ajuntament d'Altea ha donat autorització a l'empresa perquè preste el servei en el Casc Antic, en horari de sis de la vesprada a dos de la matinada. Per la seua banda, Valet-Pàrquing ha contractat a cinc empleats, tots ells seleccionats de la Borsa d'Ocupació d'Altea, que actuaran degudament identificats, amb un jupetí reflector i la documentació pertinent, en els dos punts de recollida i lliurament de vehicles que se situaran en el carrer Calvari i en el carrer Alcoi, al costat del Palau.
El preu del servei serà de sis euros, incloent la recollida i lliurament del cotxe, així com l'aparcament del mateix en un pàrquing vigilat, darrere del Campus de Belles arts. La regidora d'Actuacions Estratègiques, Yolanda Gallardo, ha anunciat que aquest nou servei “no és una actuació invasiva, ja que no cal construir res nou per a poder realitzar-la”. Yolanda Gallardo ha assenyalat que tan sols ha sigut necessari instal·lar dos casetes d'informació en els dos punts de recollida i lliurament de vehicles, i fitar el pàrquing de la Facultat de Belles arts. Una zona d'aquest pàrquing serà barrada i tindrà un guàrdia jurat.


Abans d'engegar el servei d’aparca-cotxes les Regidories d'Actuacions Estratègiques i de Turisme es van reunir amb els propietaris de comerços, bars i restaurants del Casc Antic per a donar-los a conèixer el projecte.

Segons ha explicat Gallardo, els propietaris dels negocis “van acollir la idea amb entusiasme ja que la majoria opina que serà de gran utilitat per als clients”. Per a l'edil, el servei d’aparca-cotxes permetrà que el Casc antic puga ser visitat per més gent ja que, tal com ha remarcat, “molts possibles visitants desisteixen d'anar al casc antic quan no troben un lloc per a aparcar”.
Es tracta d'un projecte pioner ja que, tal com ha assegurat Gallardo, Altea va a ser la primera població l’estat espanyol que oferisca aquest servei, per a una zona concreta del seu terme municipal, i va avançar que el futur del Casc Antic pasa per “tenir menys tràfic i menys cotxes, i convertir-se en una zona per als vianants”.

Per la seua banda, el gerent de l'empresa Valet-Pàrquing, Ernesto Alday, ha ressaltat que, per a iniciar el servei en Setmana Santa, s'ha contractat a cinc persones. Encara que ha matisat que, de cara a la campanya estival, es podrà ampliar a nou treballadors.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu