Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

28 de març 2012

El traçat per a portar el gas natural a callosa afecta a 286 propietaris

L'Ajuntament proposa una alternativa al traçat del gasoducte perquè no afecte a cap propietat privada · Entre Altea i Callosa aquest projecte afectarà més de 200 propietats privades 

L'Ajuntament d'Altea ha proposat a la Generalitat Valenciana una alternativa al traçat plantejat per al gasoducte projectat per la Conselleria d'Economia, Indústria i Comerç, amb la finalitat de que el projecte definitiu no afecte a cap propietat privada. Es tracta del traçat corresponent al tram d'Altea a Callosa d'en Sarrià.

Aquest traçat afecta a 48 parcel·les i la Regidoria d'Urbanisme ja ha fet arribar a tots els propietaris afectats un model d'al·legació perquè presenten les reclamacions oportunes. El model d'al·legació també està disponible en les oficines d'Urbanisme de l'Ajuntament d'Altea. Les al·legacions poden presentar-se en el termini de 30 dies des que es va publicar en el BOP (7 de març).

El traçat inicial projectat per la Generalitat ve per l'autopista i s'introdueix en paral·lel al Camí Vell de Callosa. Per açò, des de l'Ajuntament s'ha plantejat que, en lloc de travessar parcel·les de particulars, el gasoducte vaja pel camí públic per a no afectar a cap propietat privada, amb la finalitat d'evitar la zona de servitud i les expropiacions dels terrenys pels quals haurien d'instal·lar-se les canonades.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu