Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

28 de març 2012

Vaga General 29-M

Els sindicats convoquen a tots els treballadors a la Vaga General de demà dijous · L’Expressió d’Altea secundarà la vaga en solidaritat amb els treballadors

D’ací pocs minuts entrarem en la jornada de vaga convocada per una gran majoria de sindicats i secundada per moltíssimes entitats i moviments. Una vaga que es preveu tinga un èxit considerable degut a la situació que la provoca, una reforma laboral portada avant pel PP que degrada a la classe obrera fins a límits extrems.
A Altea esta prevista la formació de piquets informatius, a les 8:00 del matí i una concentració a les 12 del migdia a la Plaça de l’Ajuntament. 

Els partits de l’oposició donen suport a la vaga

Els representants municipals del BLOC-Compromís, Toni Ripoll, Jaume Llinares i Imma Orozco, han demanat que se’ls descompten els havers corresponents al dia 29 –que afectaran a l’única dedicació parcial amb què compten- com a mostra del seu suport a les mobilitzacions en contra de la reforma laboral promoguda pel govern del PP.

Tot i això, tots tres atendran les seues obligacions en l’Ajuntament, més encara tenint en compte que divendres tindrà lloc el plenari ordinari del mes de març.

Segons em pogut saber el PSPV també donarà suport a esta convocatòria, tot i que no sabem de quina manera ho faran ja que no hem rebut cap comunicat per la seua part.

Un altre col·lectiu que també s’uneix a la vaga serà el d’Esquerra Unida que segons han anunciat estaran presents als piquets informatius i als carrers de la localitat.

L’Expressió d’Altea s’unirà de manera simbòlica a la vaga

Nosaltres per la nostra part també hem decidit donar suport a la convocatòria de vaga, aquesta serà l’ultima notícia que es publique a la nostra web fins al pròxim divendres, on reprendrem amb normalitat la nostra tasca diària.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu