Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

5 d’abr. 2012

El Front Litoral torna a comptar amb partida pressupostaria pròpia als Pressupostos Generals de l’Estat

Els Pressupostos Generals de l'Estat inclouen una partida de més de 3.800.000 euros per al Projecte del Front Litoral · Ja va ser inclòs als pressupostos de 2011 sense que arribaren a iniciar-se les obres amb Miguel Ortiz ja al front de l’alcaldia 

Els Pressupostos Generals de l'Estat per a 2012, aprovats divendres passat 30 de març i que pasesaran a la història per ser una atac directe als serveis públics, tornen a incloure una partida pressupostària de 3.804.990 euros per al projecte de Remodelació de la Façana Litoral d'Altea.
Després que al 2011 el Govern de Zapatero ja incloguera una partida de 2.900.000 milions d’euros ara es torna a incloure el projecte als PGE més restrictius i demolidors de la història de l’estat espanyol, amb el PP al front del Govern.
El projecte té continuïtat en els comptes generals de l'Estat per als següents exercicis de 2013 i 2014, amb unes consignacions pressupostàries que ascendeixen a 5.703.320 euros i 4.123.310 euros, respectivament. D'esta manera, per a aquests tres anys, el muntant total destinat pel Ministeri de Medi ambient per al Projecte del Front Litoral ascendeix a 13.631.620 euros.
Cal recordar que al 2004 el Govern central va paralitzar la descabellada idea de Miguel Ortiz i l’equip del PP, aleshores al govern local, de reconstruir el Front Litoral incloent baix d’ell un pàrquing subterrani. Les gestions del PSOE durant els quatre anys que va estar a l’alcaldia i la remodelació total del projecte original han permès que a dia de hui aquesta obra compte amb el vistiplau del Govern.
Al 2011, on ja va ser inclòs aquest projecte en els pressupostos, no van arribar a iniciar-se les obres del Front Litoral per diverses raons, entre altres el retràs en l’adjudicació.  

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu