Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

4 d’abr. 2012

Manifestació 25 d’abril 2012


Aquest any la manifestació serà el 28 d’abril

Ens hem posat en contacte amb ACPV (Acció Cultural del País Valencià) per a preguntar-los per la manifestació que any rere any es celebra en commemoració de la batalla d’Almansa i que l’entitat ve organitzant des d’any enrere. 

Els responsables d’ACPV ens van informar que la manifestació d’aquest any es celebrarà com és costum a València i serà el dia 28 d’abril, el recorregut encara esta per determinar però pareix segur que eixirà des de la Plaça de Sant Agustí, com també és habitual. 

En quan als concerts posteriors ala manifestació, Acció Cultural no ens va confirmar res tot i afirmar que estaven tancant alguns detalls respecte a això.

Els concerts es celebraven al campus dels tarongers i solien estar composats per tres o quatre grups però l’any passat es van veure afectats pels difícils moments financers pels que passa l’entitat degut a les multes imposades per la Generalitat, els impagaments i, com no, per la crisi econòmica, cosa que va provocar que l’any passat els concerts es vegeren substituïts per una xicoteta actuació de Lluís Llach.

En quan ACPV ens facilite més informació la publicarem de seguida.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu