Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

3 d’abr. 2012

Caixaltea dóna a l'Ajuntament una ambulància per al DYA

És la quarta ambulància que dóna la caixa d’estalvis a l’Ajuntament 

L'Ajuntament d'Altea ha rebut aquest matí una donació de Caixaltea, concretament una nova ambulància per al servei DYA.
En l'acte han estat presents l'Alcalde d'Altea, Miguel Ortiz, i el president de Caixaltea, José Miguel Cortés, al costat dels responsables d'Ambulàncies DYA i diversos edils de la Corporació Municipal. L'ambulància prestarà el servei a Altea, gràcies al conveni subscrit amb l'empresa de servei d'ambulàncies DYA.

Miguel Ortiz ha manifestat que, malgrat les dificultats dels temps que corren, “Caixaltea sempre està al costat dels ciutadans d'Altea i, precisament per estar en crisis, té més valor esta donació perquè reforça els serveis socials que presta l'Ajuntament, com el servei sanitari, i és una millora l'ampliació del servei d'ambulàncies a Altea”.

Per la seua banda, el president de Caixaltea, José Miguel Cortés, ha reiterat que l'entitat, “en els bons i en els mals moments, sempre ha trobat un lloc per a atendre les necessitats dels alteans” i ha recordat que es tracta de la quarta ambulància que lliura Caixaltea, a través d'un conveni que té subscrit amb l'empresa DYA, que posa al servei exclusiu d'Altea l'ambulància, la qual cosa reforça el servei d'urgències en el municipi.

Per la seua banda, l'edil de Serveis Socials, Gregorio Alvado, ha incidit en que Altea disposa de diversos serveis d'ambulància les 24 hores: una ambulància de Suport Vital Bàsic que té la seua base en la Confraria de Pescadors; dos ambulàncies SAMU que tenen la seua base a Benidorm, i depenen del servei 112; una altra ambulància no assistencial, que són les TNA, que depenen del Centre de Salut, i totes depenen de Conselleria de Sanitat; i l'ambulància que depèn de l'Ajuntament i de l'empresa DYA.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu