Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

3 de maig 2012

Nou model de 'Centre Comercial Urbà'

La Regidoria d'Actuacions Estratègiques elabora un pla de treball per a revitalitzar el centre urbà alteà 

La Regidoria d'Actuacions Estratègiques ha començat a desenvolupar un pla de treball amb l'objectiu de dinamitzar el centre urbà alteà i, concretament, les zones situades en l'Avinguda Jaume I, Avinguda Comunitat Valenciana i Carrer Conde d'Altea (Carretera Nacional-332).
Aquest projecte implicarà a diverses regidories, com són Comerç, Tràfic, Escena Urbana, Urbanisme i fins i tot Festes. De les conclusions que s'extraguen va a desenvolupar-se el nou model 'centre comercial urbà', que persegueix fer del nucli urbà d'Altea un lloc transitable, net i atractiu per a residir i, al seu torn, un àrea comercial ideal per a realitzar les compres o passejar.

Per a açò, la regidora d'Actuacions Estratègiques, Yolanda Gallardo, ha establit un calendari de reunions, que s'iniciarà amb els comerciants, en col·laboració amb la Regidoria de Comerç, per a arreplegar totes les iniciatives i inquietuds dels empresaris, amb l'objectiu de potenciar la seua reactivació econòmica.
Segons ha explicat l'edil, “la finalitat és juntar esforços, entre l'Ajuntament i els comerços, per a recolzar als empresaris d'aquesta zona, que constitueix la principal artèria comercial d'Altea.” Yolanda Gallardo també ha indicat que “qualsevol actuació que duguem a terme ha de comptar amb els veïns de les zones implicades i per tant una vegada escoltada l'opinió dels comerciants, traslladarem la consulta als residents i propietaris d'immobles de la zona, els quals també seran convocats”.

La primera de les reunions que es durà a terme serà amb els responsables dels comerços de l'Avinguda Jaume I, Avinguda Comunitat Valenciana i Carrer Conde d'Altea. La reunió tindrà lloc durant aquest mes de maig. Posteriorment, es duran a terme trobades de treball amb veïns i tots aquells sectors que es puguen veure implicats en el projecte de revitalització de l'Avinguda Jaume I i carrers confrontants i que està previst que finalitze amb l'exposició d'un projecte en els pròxims mesos.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu