Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

4 de maig 2012

Es crearà una Taula de Treball contra el fracàs escolar

El Ple aprova la creació d'una Taula de Treball per a combatre el fracàs escolar 

El Ple ha aprovat, en la seua reunió ordinària d'aquest matí, una moció presentada pel Partit Popular i Cipal per a crear una Taula de Treball per al Foment de l'Èxit Escolar, integrada per representants de les AMPES d'Altea i l'Ajuntament. La iniciativa ha comptat amb els vots a favor del PP i de Cipal i l'abstenció del PSOE i del Bloc.

La moció s'ha presentat, arran de les diverses reunions que han mantingut l'Alcalde d'Altea, Miguel Ortiz, i la regidora d'Educació, Aurelia Álvarez, amb els representants de les AMPES d'Altea.

La Taula de Treball per al Foment de l'Èxit Escolar servirà com a òrgan consultiu i participatiu en el desenvolupament de la programació i l’inici d'activitats relacionades amb l'Ensenyament Públic Obligatòria. Aquesta Comissió serà consultada en aquells temes que competisquen a les funcions en matèria d'ensenyament en l'àmbit local, relacionats amb el fracàs escolar.

Entre les funcions de la Taula de Treball destaca l'assessorament, consulta, proposta i informació en temes relacionats amb l'àmbit de l'ensenyament, que afecten a nivell local; la gestió de la partida pressupostària de la Regidoria d'Educació, destinada a les ajudes en matèria de llibres de text; l'elaboració de propostes per a establir els criteris en la concessió de beques i ajudes municipals relacionades amb l'educació; i el foment de les activitats que tendisquen a millorar la qualitat educativa, entre unes altres.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu