Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

17 d’oct. 2012

Nadal en companyia

Obert el termini per a participar en el programa ‘No estigues sol en Nadal’ 
 
La Regidoria de Serveis Socials ha donat a conèixer l'obertura del termini per a presentar les sol·licituds per al programa ‘No estigues sol en Nadal’.
El regidor de Serveis Socials, Gregorio Alvado, ha recordat que “es tracta d'un programa dirigit a persones majors de 65 anys o pensionistes majors de 60 anys que visquen sols i els siga impossible reunir-se en Nadal amb familiars o amics per llunyania o per altres circumstàncies”.

Aquest programa, organitzat per la Conselleria de Justícia i Benestar Social, ofereix una estada de 5 dies, del 23 al 27 de desembre en l'Hotel Àgora Spa & Resort (Peñiscola), en règim de pensió completa, incloent trasllat en bus, excursions, activitats culturals, així com un sopar especial per a la Nit de Nadal i menjar especial de Nadal.

Alvado ha assenyalat que “no es tracta d'unes vacances convencionals, sinó que l'objectiu és proporcionar companyia, amistat i solidaritat als qui no les poden trobar en el seu entorn, oferint companyia en les festes nadalenques a les persones majors”.

El termini estarà obert durant tot el mes d'octubre, i entre els requisits necessaris es troben: residir a Altea, viure sol, no patir trastorns de conducta i valer-se per si mateix.

El projecte, tal com ha remarcat Gregorio Alvado, “és totalment gratuït, i va a permetre a persones majors passar un Nadal en companyia, evitant situacions de solitud i aïllament social i donant la possibilitat d'establir noves relacions socials que poden perdurar més enllà del Nadal”.

Per a major informació, les persones interessades poden dirigir-se en horari de 9h a 14h al Departament de Serveis socials (C/Marina Baixa, nº2), on se'ls informarà del tràmit de la sol·licitud de participació i de la documentació necessària.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu