Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

16 de des. 2013

Mireia Mollà parla clar a La Nucia

Unes 50 persones van assistir a l’acte amb la diputada de Compromís · Els veïns de La Nucia van voler fer vore a la Diputada la greu situació de coacció per part de l’Alcalde que viuen al poble

El passat divendres es va celebrar a La Nucia una xarrada amb la Diputada a Les Corts valencianes Mireia Mollà, de Compromís. A l’acte van assistir al voltant de cinquanta veïns de la localitat i dels voltants, que es van mostrar molt participatius a la part final de l’acte on Mireia va contestar a les preguntes que se li van fer des del públic. 

La Diputada valenciana va reivindicar la necessitat d’un canvi de govern a la Generalitat perquè la situació “és insostenible” i a més va afegir que “de no rebre el finançament adequat, l’any 2014 o a molt tardar el 2015, la fallida de la Generalitat serà un fet”. 

Va repassar l’actualitat política i social del País Valencià, on no van faltar les crítiques pel tancament de RTVV, a la falta de transparència del Govern del PP i al balafiament dels diners dels valencians. 

En quan a una possible coalició de govern de cara a les pròximes eleccions va dir que de ser necessari s’aplegaria a acords amb la resta de grups per a poder formar un govern fort i estable. Però va voler deixar clar que era la seua opinió i que, pel moment, no s’ha parlat d’esta possibilitat a les reunions de Compromís. 

Per acabar els assistents van poder preguntar el que desitjaren a la Diputada, que va respondre a totes i cada una de les preguntes. Va cridar l’atenció les greus crítiques dels veïns de La Nucia, que asseguren que al seu poble l’Alcalde, Bernabé Cano (PP), els té controlats i busca coaccionar-los a base d’amenaces, multes i fins i tot gravant-los en vídeo.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu