Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

30 de jul. 2014

‘Rojuser Acuatic Fun’ instal·la una plataforma d’atraccions a la platja de Cap Blanch

La Plataforma Aquàtica és de 700 metres quadrats 

L’empresa Rojuser ha instal·lat a la Platja de Cap Blanch una plataforma aquàtica que estarà oberta al públic fins al dia 15 de setembre, consta amb una sèrie d'atraccions inflables per a que, tant xiquets com a adults, puguen gaudir encara més de la costa alteana. 

Esta plataforma, de l'empresa ‘Rojuser Acuatic Fun', compta amb les autoritzacions, tant de la Regidoria d'Escena Urbana, com de la Direcció general de Costes – Servei Provincial de Costes, dins del Pla confeccionat per a l'explotació dels Serveis de Temporada en les Platges. 

La plataforma aquàtica té unes dimensions de 700 metres quadrats i compta amb trampolins, matalassets, catapultes, etc. A més també tindrà un servei propi de socorrisme i una corda on els usuaris podran agarrar-se mentre van nadant fins a la plataforma. L'objectiu d'aquests serveis és impedir la més mínima incidència mentre els usuaris gaudeixen de les atraccions. 

El cost de l'ús d'aquest suport oscil·la entre 8 euros per hora (que inclou la prestació d'un jupetí salvavides) i 20 euros tot el dia. La plataforma estarà oberta a tota persona que vulga gaudir de les seues instal·lacions des de les 10 del matí fins a les 8 de la vesprada.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu