Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

31 de jul. 2014

II Edició del Campus Internacional de Futbol d’Altea

L'U.E. Altea organitza per segon Any consecutiu el Campus Internacional de Futbol per a xiquets i joves

La Unió Esportiva Altea organitzarà del 4 al 29 d'agost el Campus Internacional de Futbol dirigit especialment a xiquets i joves d’entre els 6 a 17 anys que juguen al futbol i senten el futbol com el seu esport preferit, i busquen millorar la seua tècnica i les seues qualitats aprofitant les vacances d’estiu.

El segon Campus Internacional de Futbol “Altea-Vila Blanca” té com a objectius fomentar la pràctica del futbol i contribuir a l'educació integral dels joves d'Altea. Serà un Campus Internacional perquè els joves d'Altea tindran ocasió de conviure amb participants d'altres països, joves residents o de vacances. 

El Regidor d'Esports va expressar el seu recolzament a la iniciativa, i la col·laboració de l'Ajuntament que cedirà l'ús de les instal·lacions esportives, i va assenyalar que “és una activitat genuïna ja que combina el futbol com a principal activitat amb altres matèries lúdiques i educatives”.

El Campus està dirigit a edats compreses entre els 6 i 17 anys, futbol base, tant masculí com a femení, i s'organitzara en tres grups d'edats. Primer grup de 6 a 8 anys; Segon de 9 a 12 anys, i Tercer de 13 a 17 anys.

Les activitats que es desenvoluparan de dilluns a divendres i des de les 9,00 hores a les 13,00 hores del matí en la Ciutat Esportiva són molt variades, des del futbol d'iniciació i perfeccionament; entrenament específic per a porters; futbol-sala; circuit condiciones físiques; orientació en dietes i lesions del jove esportista; psicomotricitat; natació; i inclou com a activitats paral·leles, classes d'anglès o classes de repàs d’estudis.

El Campus ha sigut dissenyat per Llicenciats en Ciències de l'Activitat Física i l'Esports amb la col·laboració de l'equip educatiu de Projectes Educatius Altea. El període d'inscripció és des de l'1 de juny a l'1 d'agost. Les inscripcions s'han de formalitzar en el Centre Cultural Juvenil. Es pot pagar per una setmana de campus, 70 euros, dos setmanes 90 euros, tres setmanes 120 euros o les quatre setmanes, 150 euros.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu