Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

1 d’ag. 2014

Tots els grups polítics demanen agilitat i rapidesa en l’afer del Front Litoral

PP, PSOE, Compromís i Cipal demanen al Ministeri que soluciones quan abans el problema del Front Litoral

Tots el grups polítics amb representació municipal van presentar ahir al Plenari del mes de juliol una moció conjunta i aprovada per unanimitat per demanar rapidesa i agilitat a les institucions corresponents per resoldre el greu problema que ha sorgit amb les obres del front litoral alteà. 

L’empresa encarregada de portar avant les obres es declarava aquest dimecres, com era d’esperar, en concurs de creditors. La qual cosa deixa en l’aire el futur d’unes obres que els alteans estem esperant des de fa més de 10 anys. 

Esta era la pitjor de les notícies que es podien donar, ja que ara dependrà del procés que s’obri amb el concurs de creditors de l’empresa i de les institucions públiques (Ministeri, Costes).

Segons les pròpies paraules de l’Alcalde durant els pròxims 15 dies es reuniran amb representants del Ministeri per buscar una sol·lució, però tot indica que per ràpida que siga la resposta, esta no aplegarà fins el mes de setembre. 

L’única cosa que podria accelerar un poc tot aquest procés serien els probables problemes de salubritat que podrien aparèixer degut a l’estancament de l’aigua.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu