Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

30 de juny 2011

Infraestructures finalitza amb asfaltat de carrers el projecte de renovació de xarxa d'aigua potable en Sant Xuxim

Miguel Ortiz avança que es van a asfaltar 14.500 m2 de vial en tota la urbanització 
 
La regidoria d'Infraestructures està finalitzant l'asfaltat de carrers de la urbanització Sant Xuxim després d'acabar el projecte de renovació de la xarxa de subministrament d'aigua potable i de sanejament en la zona. L'alcalde, Miguel Ortiz, ha explicat tot aqueix procés indicant que afecta als carrers Benjamí Palencia; Genaro l'Horta; Ramón Navarro; Sorolla; Olí i Els Arcs. Són en la seua totalitat 14.500 m2 de vial que estaran asfaltats en la zona i que es preveu estiga finalitzat en breus setmanes.

Ortiz indica que aquesta obra té diversos aspectes positius ja que està confrontant amb el nucli urbà d'Altea "i a data d'avui encara es trobaven 82 fosses sèptiques de diferents habitatges amb el risc de contaminacions, dolentes olors, etc." comenta l'alcalde afegint "a més hem millorat la xarxa de proveïment de 108 habitatges doncs havia problemes d'accés de l'aigua potable, s'ha ampliat a més el diàmetre de totes les canonades amb el que arribarà més aigua i anem a poder resoldre les queixes de molts veïns".  

L'obra s'engloba en el projecte d'inversions de l'empresa adjudicatària del subministrament d'aigua potable, Tyosa-Aigües de València, incorporat com millora en la seua oferta de contractació. El cost del total d'aquest projecte és 1.129.711 euros.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina panda.

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu