Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

25 de jul. 2012

Esquerra Unida proposa ajustos per als regidors


El col·lectiu d’Esquerra Unida d’Altea sol·licita que es retallen el sou i les dietes dels regidors
Esquerra Unida d'Altea va sol·licitar a través d'una moció presentada el 20 de juliol de 2012 la supressió de pagues extra als regidors i la reducció del 7% en les dietes per assistència a sessions dels òrgans col·legiats.

En la citada moció s'insta a tots els grups polítics municipals “tant els que formen part del Govern com els que es troben en l'oposició”, ja que també el BLOC i el PSOE mantenen un regidor amb dedicació retribuïda a càrrec de les arques municipals, a renunciar a les seues pagues extra de nadal i a acceptar la reducció del 7% en les dietes per assistència a Plens, Juntes de Govern i Comissions Informatives que perceben els regidors sense dedicació reconeguda.

El Col·lectiu local d'Esquerra Unida a manifestat el seu rebuig a les brutals polítiques de retallades i reculada social que està aplicant el Partit Popular i els seus “còmplices” tant a nivell estatal, com a autonòmic i local.
A més, el col·lectiu ha aprofitat per a denunciar una vegada més “la hipocresia” dels grups municipals de la Corporació que, sabent que la retallada de la paga extra de nadal als empleats públics no els afectava al no estar considerats com a tal els càrrecs polítics, han fet oïdes sordes per a tractar d'evitar un debat que poguera donar lloc a la supressió d'aquestes pagues.

En la citada moció Esquerra Unida fa una crida a la lluita i tendeix la mà a la resta de partits, sindicats, associacions de veïns, plataformes i ciutadans “per a evitar que aquesta i la resta de mesures arriben a aplicar-se”.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu