Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

26 de jul. 2012

V Caminada Nocturna Guadalest - Altea

Esports col·labora en l'organització de la V Caminada Nocturna des del Castell de Guadalest a Altea

Divendres que ve, 3 d'agost, tindrà lloc la V edició de la Caminada Nocturna des del Castell de Guadalest a Altea, organitzada per l'associació ‘Nordic Walking’ i en la qual, per primera vegada, col·labora la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Altea.
Per a poder realitzar la caminada des d'Altea, s'ha disposat un autobús que eixirà a les 21:00 hores des del pàrquing del ‘Mercadillo’ fins al Castell de Guadalest, tal com ha assenyalat l'edil d'Esports, Sebastián Gómez.

Gómez també ha destacat que les inscripcions per a participar han de formular-se abans de l'1 d'agost, en el Centre Cultural Juvenil, ja que les places són limitades. El telèfon del Centre Cultural Juvenil és el següent: 96 584 13 34.
El preu de la inscripció és de 7 euros per als empadronats a Altea i l'Alfàs del Pi, i de 12 euros per als no empadronats. Este preu inclou el transport amb autobús, el segur i l’avituallament.

El recorregut té prop de 20 km, en pendent, per la qual cosa la dificultat es considera mitjana, i dura aproximadament 4 hores. Es recomana portar calçat còmode i és necessari portar llanterna en el cap, en fer-se de nit.

L'associació ‘Nordic Walking’ reuneix a afeccionats al senderisme amb bastons i este mateix 3 d'agost, a les 18:00 hores en el pàrquing del ‘Mercadillo’ duran a terme un ‘curs express’ per a ensenyar a utilitzar els bastons de manera adequada. El curs tindrà un cost de 10 euros.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu