Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

25 de set. 2012

Festes Patronals i de Moros i Cristians 2012

PROGRAMA DE FESTES PER AL DIMARTS 25

DIMARTS, DIA 25 DE SETEMBRE:

08:00 h., Despertada, a càrrec de la Comissió del Crist.

11:30 h., CERCAVILA. Concentració en la Pl. José Mª Planelles d'Autoritats, Junta de l'Associació de Moros i Cristians Sant Blai, càrrecs festers, Comissió de festes del STM. Crist del Sagrari,  acompanyats per la Bandeta Jove d'Altea i la Colla de dolçaines de la SFA, per a dirigir-se en comitiva cap a l'Església de Sant Francesc.

12:00 h., MISSA DE DIFUNTS I ACCIÓ DE GRÀCIES, en l'Església de Sant Francesc, cantada pel cor parroquial d'Altea. Finalitzada la Missa es donarà lectura a la nova Comissió de Festes del STM. Crist del Sagrari per al 2013 i s’imposaran les medalles acreditatives. 
              
Al finalitzar l'acte, CERCAVILA d'Autoritats, Càrrecs Festers, Junta Associació de Moros i Cristians Sant Blai, i Comissió de Festes del Santíssim Crist 2012 i 2013 des de la Plaça del Convent, Pont de Moncau, Av. Jaume I finalitzant en la Plaça José María Planelles.

14:00 h., DINAR DE GERMANOR de les Filaes, en la C/ Llavador.

18:00 h., ACTE D'ARREPLEGADA DE BANDERES, amb desfilada des de la C/ Llavador, Camí de l´Horta, Plaça de la Creu i Pont de Moncau, fins a la Seu de l'Associació de Moros i Cristians Sant Blai, en el Casal Fester, depositant cada Filà les banderes i finalitzant amb la interpretació de l'Himne Fester, el pasdoble “IDA Y VUELTA”.

19:00 hores, Mascarat Produccions, presenta el magnífic espectacle musical per als més menuts “RATOLINS, DAVALL D'UN BOTÓ”.

20:30 h., FI DE FESTA de la BARRACA FESTERA, en la Plaça del Llavador.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu