Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

23 d’abr. 2013

Art i Cuina, cap de setmana gastronòmic a Altea la Vella

Altea la Vella presenta aquest cap de setmana vinent la primera edició de ‘Art i Cuina’ 

Durant el cap de setmana vinent, del 26 al 28 d'abril, Altea la Vella acollirà la primera edició de ‘Art i Cuina’, una nova iniciativa que acollirà un mercat artesà i una ruta gastronòmica. Durant tres dies, la cuina tradicional alteana serà la protagonista, juntament amb activitats complementàries culturals, d'oci i saludables. 

Tal com ha explicat la regidora delegada d'Altea la Vella, Marga Riera, ‘Art i Cuina’ naix amb el doble objectiu de “promocionar Altea la Vella i els seus peculiars característiques, tant paisatgístiques com a històriques, i donar a conèixer la seua àmplia oferta gastronòmica, promocionant d'aquesta manera la restauració local”. Riera ha emmarcat el projecte dins del calendari mensual d'activitats que ha implementat l'Ajuntament d'Altea, “per al foment del local i el comerç alteà, així com de les diferents zones que conformen la nostra localitat”. 

‘Art i Cuina’ començarà el divendres, 26 d'abril, amb la inauguració del mercat artesà a les 19:00h, que podrà visitar-se fins al diumenge, dia 28, en horari d'11:00h a 14:00h i de 17:00h a 23:00h. El mercat, organitzat per Arcome, estarà format per 25 llocs i els més xicotets tindran a la seua disposició activitats didàctiques i zona de jocs. 

Així mateix, els diferents bars i restaurants d'Altea la Vella prepararan plats i tapes referents en la gastronomia de la zona. Cal destacar la col·laboració en aquesta iniciativa dels restauradors d'Altea la Vella: Bèrnia, Ripoll, Ca Toni, Bar d’Herme, l’Alacena, Soleada, Mallol i Giardino, que oferiran menús i tapes preparades per a l'ocasió i ho faran a preus populars. 

Al costat d'aquesta àmplia oferta gastronòmica, es podrà gaudir d'una sèrie d'activitats com la Marxa Saludable amb eixida en la Ciutat Esportiva d'Altea el dissabte a les 11h i arribada a Altea la Vella; una ruta històrica pel Casc Antic d'Altea la Vella i voltants, el dissabte a les 19:00h o fins i tot, visitar l'exposició de vehicles antics, organitzada per la Comissió del Crist del Sagrari 2013, que s'instal·larà en l'aparcament de Les Revoltetes el diumenge 28 en horari de 10:30h a 11:30h.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu