Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

7 de nov. 2013

Treballs de neteja al pantanet

Excavadores i camions estan realitzant treballs de dragatge a la presa del riu Algar

El xicotet pantà situat al riu Algar, prop de la partida de ‘El Mandem’, esta sent dragat per a augmentar la seua capacitat.

De cara a una més que probable gota freda les excavadores i els camions estan traslladant els sediments acumulats al fons de la presa degut a la força d’arrossegament de l’aigua. Estos treballs ampliaran la capacitat de la presa i així es podrà contindre, de ser necessari, un nivell d’aigua major. També ajudarà a mantindre un caudal continu i estable del riu Algar des de l’alçada de la presa fins a la seua desembocadura. 

Cal recordar que l’aigua que deixa passar la presa es aprofitada uns metres més avant per a subministrar aigua a les sèquies d’Altea que encara estan en actiu i també a la presa instal·lada al ‘Mandem’ que es l’encarregada de repartir l’aigua per les canonades del reg per degoteig. 

Els treballs de dragat, a part de augmentar la capacitat de la presa com ja em dit, serviran també per a millorar notablement la qualitat de l’aigua embassada a l’eliminar tota la brutícia, el fang i el llot acumulat durant els anys. 

No se sap encara el cost d’aquesta actuació, però es d’esperar que l’Ajuntament ho anuncie en breu mitjançant una nota de premsa.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu