Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

5 de des. 2013

El PP evita que Altea presente una moció en favor de RTVV

Compromís per Altea va presentar una moció en favor de RTVV i contra el seu tancament

El passat dijous es va celebrar el plenari ordinari del mes de novembre de l'Ajuntament d'Altea, un dia abans del tancament de Canal 9. Encara sense saber que eixe fatal desenllaç es produiria tan prompte des de Compromís per Altea van presentar una moció en favor de RTVV per a la seua aprovació en plenari i a la qual el PSOE es va adherir. 

Al PP tot açò no li va fer molta gràcia i va optar per presentar una esmena a aquesta moció d'una manera un tant sospitosa i presentada a última hora bordejant la il·legalitat. L'esmena en qüestió benagloriava la 'valentia' del President de la Generalitat Alberto Fabra al decidir tancar la televisió pública autonòmica i en la qual la demagògia era la part més important de tot el text, llegit per Jesús Ballester. 

Després d'un breu recés per a que els diferents grups pogueren valorar esta esmena presentada a última hora pel Partit Popular es va procedir a la votació. Tot i parèixer estrany es va votar primer l'esmena presentada pel PP que la pròpia moció. L'esmena dels populars en favor del tancament de RTVV tan sols va comptar amb els vots a favor del grup popular, cosa que va provocar que la moció pincipal presentada per Compromís no arribara a votar-se al comptar l'esmena amb una majoria de vots gràcies a l'abstenció de Cipal, ja que Compromís i PSOE van votar en contra. 

Així el PP va aconseguir anul·lar la moció inicial presentada per Compromís i va evitar que l'Ajuntament d'Altea enviara a Les Corts l'escrit en favor de la televisió valenciana. Finalment el que s'enviarà serà l'esmena presentada pel PP contra RTVV, portada a plenari i votada d'una manera un tant antidemocràtica o, almenys, de manera poc ètica.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu