Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

25 d’abr. 2014

El sector serveis tira de l’ocupació

Març deixa 67 aturats menys i 270 afiliacions a la S.S. 

El mes de març deixa molt bones dades ocupacionals a Altea, gràcies a la previsió de feina dels comerços per la setmana santa l’atur ha disminuït fins als 2040 aturats, 67 menys que el passat mes de febrer sent la millor dada d’aquest mes des de l’any 2011, quan hi havia 1957 aturats a Altea. 

El sector serveis és l’únic que ha creat ocupació durant el mes de març, compensant la destrucció d’ocupació dels altres sectors. Mentre la industria a enviat a 9 persones més a l’atur i la construcció a 7, el sector serveis ha creat un total de 52 llocs de treball.

Pel que fa a les afiliacions a la Seguretat Social han augmentat en 270 persones i arribant a situar-se en 6077 persones afiliades, superant la xifra del mateix mes de 2013, quan es registraven 5992 afiliacions. 

La desigualtat desmesurada entre l’augment de les afiliacions i la disminució de l’atur es deguda a que molta gent no renova la inscripció en el Servef una vegada que deixa de cobrar la prestació o li caduca la mateixa, això fa que el registre d’aturats no es corresponga amb la realitat.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu