Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

28 de gen. 2014

Els comerciants i veïns de Jaume I es planten

Miguel Ortiz va anunciar que esta setmana iniciaria les reunions amb els comerciants de la zona

L’Alcalde d’Altea va anunciar, a través de carta personalitzada, a cadascun dels comerciants de l’Avinguda Jaume I que es reuniria amb ells per a explicar-los el projecte de ‘Centre Comercial Obert’. 

Projecte que als comerciants i veïns no els acaba de convèncer ja que suposa la ‘peatonalització’ de l’Avinguda i així van fer mostrar el seu descontent a l’Alcalde i al seu equip de govern quan van presentar més de 1.100 signatures en contra d’aquest projecte. 

Ara, després d’anunciar les reunions, els comerciants s’han tornat a organitzar i han enviat a l’Ajuntament un escrit per sol·licitar a l’Alcalde que en compte d’estes reunions, previstes en dies i hores diverses i en grups de comerciants diferents, es celebre tan sols una amb la presència de tots els comerciants, per a “debatre obertament el nostre futur i el del nostre carrer”. 

Els propietaris dels comerços de l’Avinguda temen que Miguel Ortiz haja planificat diverses reunions en dies i hores diferents i separant els comerços per zones per “aplicar la màxima ‘divide i vencerás’”, és per això que han sol·licitat que sols es celebre una reunió i que a ella estiguen convidats tots els comerciants afectats. 

Segons les explicacions de Miguel Ortiz les reunions s’han convocat per zones “perquè és més positius que hi haja menys persones en cada reunió” i va assegurar que “no es farà res sense el consens amb el veïnat”.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu