Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

14 de febr. 2014

Un comerç alteà denúncia insults i coaccions per part del PP

Així ho feia públic a través de Facebook una de les propietàries de l’establiment

Ahir va ser un dia atrafegat per al PP. I es que la propietària d’un dels establiment situats a l’Avinguda Jaume I va decidir fer públiques les agressions verbals i les coaccions que van patir, segons les seues paraules, al seu negoci per part d’una regidora del govern local, concretament del PP. Per a més inri la denunciant és una ex-regidora de l’actual Govern i pertanyia al mateix partit del qual denúncia estes vexacions. 

En un escrit a través de la xarxa social Facebook, des del perfil de l’empresa que regenta, va assegurar que l’actual regidora de Turisme, Comerç i Ocupació, Vigela Lloret (PP), es va dirigir a ella amb amenaces textuals com “voy a hundiros”, “voy a hacer que cerréis vuestra tienda”, “sé que viven tres familias de ahí y lo vais a pasar mal…” tot açò acompanyat de frases com “si os murierais no se perdería nada”. 

Segons assegurava ahir l’afectada tot açò ve precedit per les diferències que existeixen entre l’establiment en qüestió i les idees de peatonalització de l’Avinguda per part del PP. 

La denunciant va resultar ser una ex-regidora del Partit Popular d’esta mateixa legislatura i que va dimitir fa aproximadament un any, de fet encara es pot trobar alguna referència a ella a la pàgina web de l’Ajuntament. 

Durant la nit anterior, la del dimecres, l’ex-regidora popular va penjar un missatge al seu compte personal de Facebook on deia que sentia “tristeza y vergüenza por haber pertenecido al PP de Altea”, “tristeza de ver que el líder del equipo, el líder de la manada no impone la honradez en su gente, lo cual solo me lleva a la conclusión, de que quién no impone la honradez en los que le rodean, puede que carezca él mismo de esa honradez”.

Al llarg del matí es van esborrar els missatges del Facebook i va escriure un altre en el que s’afirmava que s’havien rebut “les disculpes pertinents” i a continuació es canviava per complet el missatge inicial, passant a posar ben amunt els membres del PP alteà després d’haver criticat molt durament al partit. Afortunadament algú es va encarregar de fer una captura de pantalla en el moment just i els dos textos van ser compartits per un gran nombre de gent, amb la indignació pertinent. A les imatges que acompanyen aquest article pots trobar eixos textos, les imatges es poden ampliar fent clic en elles.

Però no tot queda ací, també deixava caure que hi ha, com a mínim, un altre negoci afectat per estes coaccions al que animava a fer un pas avant i denunciar esta situació. Però per el moment no es sap res de quin pot ser l’altre comerç afectat.

3 comentaris:

Maite ha dit...

Si la concejala ya ha pedido disculpas a la comerciante presionada, ahora solo le queda pedirnos disculpas a toda la comunidad, y presentar su dimisión.

Maite ha dit...

Además, pienso que es un buen momento para que el pp de Altea se reorganice. Entre sus filas hay muchas personas sobradamente preparadas para asumir responsabilidades. Personas preparadas, honestas, y convencidas de que trabajar en un ayuntamiento es un privilegio, por lo de servir a la comunidad.

Anònim ha dit...

Da igual que dimitan o sustituyan a nadie en el PP, siempre han funccionado asi y siempre lo harán, hay muchas familias en TODA España que viven única y exclusivamente por ser del PP. Y eso es lo que ha pasado; no ha sido a cualquiera a quien ha recriminado la concejala, no. Ha sido a una familia del PP de toda la vida y ,claro , no se ha de morder la mano que te da de comer, o que en algun momento algo te dio... Politicos corruptos, corrompiendo a gente, comprando familias, comprando sus votos... esa es la realidad del partido popular. ¿ Pq creeis que etsa gente tiene 10 millones de votos ? ¿ pq hay 10 millones de españoles de derechas ? Noooooooo, pq habran unas decenas de miles que han comprado a millones de personas, miles de familias sobornadas ( con un trabajo, una subvencion, algunos solo por un mechero.... ), desde hace generaciones. Se les tiene censados, controlados.... Se les recuerda periodicamente gracias a quien estan trabajando, gracias a quien tu hijo consiguio esa plaza en el colegio, gracias a quien te han dado la beca del comedor.... no sea que se les olvide a quien tienen que votar las proximas elecciones.

Ese es el verdadero problema de este pais. No es el único, es cierto, pero si el más grave con diferencia...

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu