Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

2 de maig 2012

Ni Jesus Ballester ni el PP es retracten de l’atac al valencià


El regidor del PP va arremetre contra el valencià fa dos setmanes a una roda de premsa

Jesus Ballester va arremetre contra el valencià ara fa dos setmanes a una roda de premsa en la que es responia a una nota de premsa del partit socialista, on s’acusava als populars de manipular i castellanitzar Ràdio Altea. 

Encara a dia de hui ni el regidor del PP ni el propi partit s’han disculpat per les seues paraules contra la llengua pròpia dels alteans i dels valencians i això segueix provocant les crítiques dels partits de l’oposició local i dels ciutadans.  

En una societat i un govern democràtic no tenen cabuda aquest tipus d’atacs cap a la llengua, siga quina siga, i menys encara quan venen del consistori municipal i fan referència a una emissora pública.

Quan va esclatar la polèmica, fa dos setmanes, molta va ser la gent que va criticar a Ballester per les seues paraules, fins i tot alguns d’ells demanaven la seua immediata dimissió, una cosa que no ha arribat i que tot fa preveure que no arribarà. 

L’allau de crítiques per part dels alteans no va cessar els dies posteriors i fins i tot ‘Daniel Capità’ li va dedicar la imatge que acompanya a la notícia al ‘senyoret castellà’.

Els populars sempre porten, tant ací com a Les Corts, el respecte i el ‘decoro’ per bandera, i acusen a l’oposició de danyar la imatge del poble/País amb les seues samarretes, però la veritat es ben diferent, ja que són els propis membres del PP els que, amb les seus crítiques, menyspreus, i prohibicions falten al respecte del País Valencià, dels seus pobles i dels seus habitants. 

Els alteans seguim esperant les disculpes del regidor, més val tard que mai.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ai, Jesuset... quién te ha visto y quién te ve....

Anònim ha dit...

S'estan lluint de valent! Quins representants irresponsables estem triant per al nostre poble?

Anònim ha dit...

però a que les seues filles van a"valencià" aixi no te "inmigrants" a la classe( o a la privada que es en castellano y no se la pueden pagar los de "fuera")..., ay, senyor,senyor !!

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu