Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

3 de des. 2013

Amb nocturnitat i alevosia

OPINIÓ · Pere B.B. - 29 de Novembre de 2013. 12:19 del matí. Quedeu-vos amb eixa data perquè és el dia en que assassinen RTVV. El PP, amb Fabra com a General i amb milers de súbdits arreu del País Valencià, porta a terme el Colp d’Estat més greu viscut al nostre territori, i això és retransmet en directe per la televisió pública valenciana. Els mitjans de tot el món és fan ressò del que va passar divendres ací, el País Valencià una vegada més en el mapa. I de quina manera! 

El Partit Popular no sap massa ben bé el que acaba de fer. Ha aconseguit posar en contra seua a una grandíssima part de la societat valenciana, i no és per a menys, ens han llevat un mitja públic de manera completament totalitària, amb la policia espanyola entrant al centre de produccions de RTVV per a fundir-la a negre. Al cap em venen les imatges de Tejero vestit de Guàrdia Civil entrant pistola en mà al Congrés dels Diputats aquell 23-F.

Moments de tensió que es van viure dins del complexe de Burjassot i que milers de valencians van veure en directe per la seua televisió. A les 12:19, després de dotze hores d’emissió històriques aplegava el moment i les pantalles es tornaven negres. Sols es podia llegir un text que deia: “Sense senyal”. Ja ens va passar amb TV3 i ara ho han fet amb Canal 9.

Ho van intentar fer de nit, amb nocturnitat i alevosia, per a que ningú o molt pocs s’assabentaren. Per evitar que fóra retransmès en directe, però els va eixir el tir per la culata i gràcies a la resistència dels treballadors de RTVV el País Valencià i la resta de l’estat espanyol degut a que TV3, El Pais, Cadena SER i molts altres van commutar la senyal de Canal 9 vam poder veure aquest colp d’estat en directe.

Vam poder veure les pràctiques totalitàries que va voler emprar el Govern del PP per a liquidar la televisió i la ràdio del valencians i no sols per la manera en que es va voler tallar les emissions, sinó per publicar un DOCV (Diari Oficial de la ‘Comunitat Valenciana’) a les 23:45 anunciant el tancament. Si, heu llegit bé, quasi a la mitjanit, de nou amb nocturnitat i alevosia per evitar que es correra la veu. Però no tot va ser això. Avisar als treballadors a les 3 de la matinada que estan de permís retribuït també sembla una manera irresponsable, poc ètica i poc democràtica. I per a rematar-ho tot, no són capaços de donar la cara i per aquesta raó, traslladen el Ple del Consell a Ibi, per evitar les protestes que anaven a haver de suportar en València. Però una vegada més, es van equivocar i a Ibi també es van trobar amb gent que els va expressar el seu descontent per la manera de (des)governar que tenen. 

Personalment em pareix increïble, inacceptable millor dit, que una simple majoria del 50% més 1 puga fer coses com aquesta, sense que la resta de partits que representen els ciutadans puguen fer res per evitar-ho. Això és democràcia? Sincerament no ho crec. Serà la seua, però no la meua ni la de tants i tants ciutadans que creiem en la política real, la que es deu al ciutadà, en la que el consens, la participació, el diàleg i la negociació ho són tot. Ells, el PP, no ho veuen així. Clar, venen d’on venen. 

És lamentable tindre uns polítics de tres al quart que no tenen valor per a plantar cara als seus superiors

I a la resta de membres del PP no tinc molt que dir-los. Em centraré en els d’Altea ja que és als que he escoltat posicionar-se. Em pareix molt lamentable la seua submissió a Fabra, en especial la de Jesús Ballester, quan va defensar a capa i espasa a Ràdio Altea el tancament de RTVV i posteriorment, el passat dijous, al plenari de l'Ajuntament on el PP alteà va anul·lar la moció presentada per Compromís en defensa de RTVV al presentar ells una esmena a eixa moció i aprovar-se per majoria. En aquesta esmena llegida per “l’amic" Jesús Ballester es feia públic el recolzament del Partit Popular d'Altea al tancament de Canal 9. És molt trist tindre uns polítics de tres al quart que no tenen valor per a plantar cara als seus superiors. Tots i cadascun dels 10 membres del Partit Popular van tindre una actitud poc democràtica, partidista i completament servil amb la mà que els dóna de menjar. Com he dit, patètics. 

Els treballadors van complir. La gent del carrer va complir. Sols li falta complir a vostè senyor Fabra. Dimitisca ja i convoque eleccions. Recorde que a vostè ningú l’ha votat.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu