Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

20 de març 2012

L’Ajuntament segueix sense reparar el camí de ‘Les Boqueres’


Des de L’Expressió portem anys denunciant este problema · Els veïns de la zona també s’han posat en contacte amb l’Ajuntament sense rebre cap solució 

Ja fa anys que venim denunciant l’estat en que es troba el camí que enllaça la partida de ‘Les Boqueres’ amb la de ‘Els Arcs’ i que cada dia que passa va empitjorant. Des de la implantació del reg de degoteig a la localitat este camí a anat sofrint un deteriorament constant, açò fa sospitar que el problema puga radicar ací, una fuga en el sistema de reg podria filtrar l’aigua i causar que el paviment es veja exposat a esta erosió, causant clots, fissures i destrossant el camí. 

A l’Expressió ja vam denunciar el seu dia este problema, ho em seguit fent durant tot este temps, ho fem ara de nou i ho seguirem fent mentre siga necessari.

Els veïns de la zona ja s’han posat en contacte amb l’empresa d’aigües i l’Ajuntament per intentar solucionar este problema però ni uns ni altres han posat cap solució a un inconvenient que porta ja més de cinc anys calfant el cap dels usuaris del camí rural. 

Segons alguns veïns de la zona han acudit a les dos empreses que han administrat la xarxa de subministrament d’aigua potable per buscar una solució, però des de les empreses s’han desmarcat d’aquest problema adduint que no te res a veure amb la xarxa d’aigua potable.

A l’Ajuntament, on també han acudit els veïns a mostrar les seues discrepàncies pel tracte rebut i per la situació de la carretera, ni l’anterior Govern (PSOE-Cipal) ni l’actual (PP-Cipal) han fet cas de la situació que pateixen moltes persones diàriament i després de cinc anys i moltes queixes el camí segueix empitjorant dia rere dia.    

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu