Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

21 de març 2012

El Palau d’Esports en estat deplorable


Amb tan sols 5 anys de vida el nou pavelló ja te uns vestuaris plens d’humitats, fissures als pilars, portes rebentades i molts més desperfectes... (mira la galeria d’imatges al final de la notícia)

Pilar del vestuari fissurat
L’últim capritx de Miguel Ortiz i el PP alteà, el ‘Palau d’Esports Costa Blanca Vila d’Altea’, es troba, després de cinc anys de vida, en estat més que lamentable. Les primeres queixes van arribar per part dels esportistes quan al poc temps d’estar obert i en funcionament la pista de parquet va començar a presentar algunes irregularitats en forma de clots i bonys, dificultant així la pràctica de qualsevol esport. Ara, s’uneixen unes quantes més... 

L’última gran obra dels populars alteans, que encara no a obtingut els documents necessaris per a realitzar segons quin tipus d’actes, té humitats, fissures a les parets i pilars, taulells de les parets i rada-peus trencats, comptadors d’aigua oxidats, portes i marcs de fusta rebentats per l’aigua... Una llarga llista de desperfectes que es poden trobar als vestuaris del nou pavelló i que nosaltres vos mostrem en les imatges que podeu veure més avall. 

Les imatges que podeu veure al final de la notícia i al nostre perfil de facebook són la prova de l’abandó que el Partit Popular té del que en el seu dia va ser la gran aposta per l’esport alteà i que a dia de hui deixa una imatge molt trista però a la vegada real de la poca preocupació del govern local pels seus ciutadans i esportistes.


El ‘Palau d’Esports’ va costar prop dels 6 milions d’euros, en gran part subvencionats per la diputació, i molts van ser els crítics que qüestionaven la necessitat d’aquest complex esportiu quan just a la vora d’on anava a construir-se ja hi havia un. Però Miguel Ortiz sabia el que es feia i per a fer callar estes crítiques es va traure de la màniga la Copa del Rei d’handbol com a excusa per a la construcció d’aquest innecessari pavelló, que amb els anys ha donat la raó als crítics. El ‘Palau d’Esports’ va ser construït amb una única finalitat, albergar la fina de la copa del rei, i com equip amfitrió l’aleshores B.M. Altea estava convidat a participar, i així ho va fer, quedant fóra a les primeres de canvi. 

El Barça va guanyar aquella copa i amb la finalització del torneig el pavelló va perdre tota necessitat, i així continua hui en dia. L’actual ‘Club Esportiu Villa Blanca’ (el B.M. Altea va desaparèixer pels seus deutes) entrena i disputa els seus partits en este pavelló, com també o fa el Bàsquet Altea i molts són els que recriminen a l’actual alcalde la despesa de diners que es va fer en la construcció d’un pavelló que ha donat la raó a aquells que es negaven a la seua construcció per innecessari. 

A banda de tot el escrit dalt, cal dir que el pavelló en un principi estava previst per a la pràctica d’handbol, bàsquet i voleibol, però aquest últim no es pot realitzar degut a la falta de forats on ancorar els pals que sostenen la xarxa. 

Barra d'ajuda als discapacitats oxidada

Roda-peu arrancat

Sostre de la zona de les dutxes on falta un taulell

Humitats a les parets

Humitats a les parets on els usuaris han de penjar la roba

Porta i marc del servei del vestuari, inflada i rebentada per l'aigua

Quadre de les claus de pas de l'aigua oxidat









1 comentaris:

Anònim ha dit...

no me sorprende...

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu