Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

22 de març 2012

Llicències exprés per a xicotetes obres

Urbanisme podrà donar llicències en el termini de 24 hores 

De l'experiència dels últims anys es demostra que el volum d'obres existents en el municipi, unit a les dificultats intrínseques que sorgeixen en cada procediment, ha ocasionat que moltes vegades es dilaten de manera excessiva els terminis per a resoldre les llicències d'obres. “S'imposa, en conseqüència, la necessitat de donar solució a aquests problemes, simplificant els procediments i reduint aquests terminis”, va comentar la regidora d'Urbanisme, Carolina Punset.

Per a poder regular aquesta nova forma de treballar, en el departament s'ha aprovat en l'últim Ple de l'Ajuntament d'Altea una ordenança de tramitació de llicències mitjançant “declaració responsable”, que permetrà als interessats, sempre que complisquen amb els tràmits exigits en ella, obtenir la llicència d'obres el mateix dia de la seua presentació. No totes les obres podran ser tramitades mitjançant declaració responsable, però sí que podran fer-ho, una gran part de les quals arriben al departament, especialment, la majoria de les llicències d'obra menor. Les condicions es fixen en l'ordenança i han sigut explicades als agents del sector de la construcció alteana en el Consell Local urbanístic.

Punset va explicar que “l'eliminació de tràmits innecessaris per a aquest tipus d'actuacions permet dedicar la major part de la capacitat dels serveis municipals a l'anàlisi i al control de les sol·licituds que sí comporten un major grau de complexitat”. Amb açò “a més de donar major satisfacció a l'interessat, s'incrementa l'agilitat en la tramitació, es redueixen els terminis i la burocràcia, es millora la labor dels serveis tècnics municipals i la seua eficàcia a nivell intern”, va aclarir l'edil.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu